A lovit o biciclistă şi a fugit de la locul accidentului

Un accident de circulaţie, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, a avut loc în după-amiaza zilei de luni, 21 septembrie. Potrivit informaţiilor primite de la biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în jurul orei 16,30, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, în localitatea Crasna, un autoturism cu numere de înmatriculare străine a accident un biciclist, după care a părăsit locul faptei.
Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că Ş. Nora de 50 ani, din Crasna, se deplasa pe o bicicletă când a fost acroşată de un autoturism, care şi-a continuat drumul. În urma impactului, femeia a fost transportată la spital, fiind accidentată grav. „În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii rutieri, în jurul orei 20, conducătorul auto a fost identificat ca fiind Constantin V. 43 ani, din Meseşenii de Jos, care a condus autoturismul fără a avea permis de conducere. Acesta nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de biciclistă, acroşând-o cu partea dreaptă a autoturismului”, a precizat sursa citată.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Alte articole

Leave a Comment