A gasit un portofel cu bani si l-a predat jandarmilor

A gasit un portofel cu bani si l-a predat jandarmilorUn gest umanitar demn de urmat a fost dovedit, la finele saptamanii trecute, de B. A., de 49 de ani, din Zalau. Gasind un portmoneu cu bani in fata unei farmacii din zona Astralis, acesta s-a dus, sambata, in jurul orei 14:00, la punctul de lucru al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj, situat pe strada Gheorghe Doja, din municipiul Zalau, si l-a predat subofiterului de serviciu. Potrivit ofiterului de relatii publice al IJJ Salaj, Cristian Bolfa, jandarmul a verificat continutul si a constatat faptul ca in portmoneu se gaseau mai multe documente si suma de 40 de lei.

In scurt timp, un echipaj de jandarmi l-a identificat pe cel care pierduse portmoneul, posesorul fiind un pensionar in varsta de 67 de ani, din municipiu. Acesta a confirmat jandarmilor ca nu-i lipseste nimic din portofel si i-a multumit binefacatorului pentru fapta sa de omenie.

Prinsi in trafic cu alcoolul la bord

Tot mai multi soferi se aventureaza in trafic, netinand cont de faptul ca, in prealabil, au consumat bauturi alcoolice. Weekend-ul trecut, politistii au prins in trafic patru soferi cu alcoolul la bord. La finele saptamanii ce tocmai s-a incheiat, alti doi conducatori auto au fost prinsi conducand sub influenta bauturilor alcoolice.

Primul dintre soferi, Andrei M., de 38 de ani, din Cehu Silvaniei, a fost surprins de politisti, vineri, in jurul orei 12:35, conducand autoturismul pe raza localitatii, in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice, valoarea indicata de aparatul etilotest fiind de 0,67 mg/ l alcool pur in aerul expirat. Al doilea sofer, Constantin S., de 32 de ani, din Zalau, a fost depistat de catre agentii de siguranta publica din cadrul Politiei Municipiului Zalau, seara, in jurul orei 23:30, cu o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool in aerul expirat. In ambele cazuri, politistii au intocmit dosare de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii prevazute de art.87, pct.1 din OUG 195/2002.

Alte articole

Leave a Comment