A adormit la volan

A adormit la volan Un salajean a ajuns la Urgenta cu rani grave, dupa ce a adormit in timp ce se afla la volan. Potrivit unui comunicat de presa remis de IPJ Salaj, accidentul s-a petrecut in noaptea de miercuri spre joi, in Camar, unde Sorin Vasile R., de 36 de ani, din localitatea cu pricina, conducea o autoutilitara. Din cauza oboselii accentuate, barbatul a adormit la volan si, intr-o curba usoara la stanga, a pierdut controlul volanului, intrand intr-un stalp de sustinere a retelei electrice aflat pe partea dreapta a sensului de mers. Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Salaj, Codruta Puscas, ne-a declarat ca barbatul a ajuns la Unitatea de Primire a Urgentelor cu politraumatisme multiple, cu fractura de craniu si in coma severa de gradul 3-4. A fost stabilizat din punct de vedere hemodinamic, dar, avand in vedere situatia lui, a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie Baia Mare.

Sanctiuni rutiere

Serviciul Politiei Rutiere din cadrul IPJ Salaj a desfasurat, miercuri, o actiune pe DN 1F, pe tronsonul Romanasi-Zalau-Salajeni, pentru depistarea conducatorilor auto care nu respecta limita legala de viteza, precum si a biciclistilor care nu respecta regulile de circulatie. Au fost aplicate in total 53 sanctiuni contraventionale in valoare de 6.980 de lei, 29 de conducatori auto fiind sanctionati pentru depasirea limitei legale de viteza. A fost retinut si un permis de conducere, pe o perioada de 90 zile, unui zalauan care a fost depistat cu aparatul RADAR circuland cu un autoturism prin localitatea Salajeni, cu viteza de 110 km/h.

Tot in cadrul actiunii, au mai fost sanctionati contraventional un biciclist, doi pietoni, precum si doi conducatori auto pentru nefolosirea centurii de siguranta, in timp ce trei soferi au primit sanctiuni pentru starea tehnica a autovehiculelor, iar alti 16 – pentru alte abateri de la regimul circulatiei rutiere.

Leave a Comment