Tamponare în lanţ în municipiu

O tamponare în lanţ a avut loc luni după-amiază în municipiu, pe bulevardul Mihai Viteazu, după ce şoferul unei maşini nu a păstrat distanţa regulamentară şi a acroşat un autoturism care la rândul său a angrenat alte maşini în incident.

Evenimentul rutier s-a petrecut în jurul orei 17, în zona Astralis, fiind implicate patru autoturisme. Din fericire, acesta s-a soldat doar cu pagube materiale.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, vinovat de producerea accidentului a fost şoferul celui de-al treilea autoturism, marca Ford, care nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lovit maşina din faţa sa, o Toyota Land Cruiser, ce staţiona la semafor. La rândul său, acesta a intrat în coliziune cu autovehiculul din faţa sa, o Dacia Logan. Ultimul autoturism, la volanul care se afla o femeie, A.B., a lovit autoturimul marca Ford, şoferiţa nu a reuşit să frâneze la timp.
Potrivit lui Viorel Vicaş, comisar şef în cadrul IPJ Sălaj, atât cel de-al treilea conducător cât şi şoferiţa s-au ales cu sancţiuni contravenţionale pentru nepăstrarea distanţei regulamentare.

Leave a Comment