La famiglia politica vs. familia tradițională

Unul dintre subiectele care astăzi brăzdează adânc în liniștea societății românești este, fără doar și poate, referendumul pe tema familiei tradiționale. Doar că, în cazul în care cineva mai crede că guvernarea PSD-ALDE, în frunte cu Dragnea şi Tăriceanu, nu mai poate de grija familiei tradiţionale româneşti, înseamnă că este unul dintre mulții naivi ai acestei nații.

Nu trebuie să fi neapărat un adept al teoriei conspirației ca să îți dai seama că, de fapt, chestia asta cu familia tradiţională este o momeală. Mai precis, o tentativă ieftină de deturnare a atenției românului de la problemele reale ale societății, ale țării. Treaba cu familia tradițională este o fumigenă, o falsă problemă, aruncată ca praf în ochii populaţiei, pentru a ascunde dezastrul în care a fost afundată țara de guvernarea PSD-ALDE. Și, mai mult de atât, subiectul fiind unul extrem de sensibil la corazonul românului, este evident unul care are menirea să învrăjbească un eletorat căruia încep să i se deschidă ochii.

Eu zic să le lăsăm naibii pe toate, și anume: noile accize să scumpească benzina şi motorina şi, implicit, cam toate produsele; copiii să înceapă școala fără manuale și în școli în care se dărâmă pereți peste ei; leul să se devalorizeze, de la o zi la alta, tot mai mult; pensile speciale să absoarbă bani ca o imensă sugativă din bugetul statului, și așa sărăcit de creșterile forțate ale salariilor bugetarilor; împrumuturile de 10 miliarde de euro pe primele 7 luni ale anului 2017, pentru acoperirea cheltuielilor cu pensiile şi salariile bugetarilor. Da, oameni buni, ar trebui să ne doară în dos că la capitolul fonduri europene absorbite suntem “pe zero”, că autostrăzile sunt un capitol încheiat înainte ca el să înceapă, că nu mai este mult și politicul își va pune talpa jegoasă pe gâtul Justiției, că mor oamenii cu zile în mizeria din spitalele românești, că medicii și oamenii de de valoare părăsesc țara din cauza condițiilor de aici, că unii nemernici din CNAS fură milioane de euro din banii muribunzilor! Eu zic să le dăm naibii toate astea și, evident, cum altfel, să ne ocupăm de adevărata problemă a societății românești: definirea familiei la români şi analizarea înclinaţiilor sexuale ale acestora. Și, culmea ironiei, iată cine s-a găsit să își dea cu părerea despre valorile familiei tradiţionale româneşti: un mincinos penal căsătorit a cincea oară şi prietenul lui, un condamnat cu părul alb, care s-a încurcat cu o „pisi” de doar 24 de ani, căreia i-ar fi putut fi tată sau chiar bunic!

One Thought to “La famiglia politica vs. familia tradițională”

  1. I.C.

    Nu doar leprele de la PSD și Alde sînt vinovați, alegătorii lor imorali știau prea bine ce hoți votează! Dacă România n-ar fi în UE și în NATO, aici ar fi o dictatură cruntă a acestor bestii. De ce credeți că sînt Dragnea și gașca lui împotriva Occidentului, împotriva capitalului străin, împotriva statului de drept, pe care vor să-l violeze „din orice poziție”, cum ar zice iubitul lor criminal Iliescu?

Leave a Comment