Zeci de angajatori privaţi sunt în căutare pe personal

Zeci de firme din judeţul Sălaj sunt, în această perioadă, în căutare de personal. Potrivit centralizării efectuate de către reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, agenţii economici din producţie şi prestări servicii, industria lemnului, construcţii, turism şi industrie alimentară, industria confecţiilor şi comerţ au nevoie de 117 lucrători.

Cea mai mare criză de personal pare să fie în producţie şi prestări servicii, unde nu mai puţin de 16 companii au anunţat că fac angajări. Acestea sunt în căutare de 40 de salariaţi care să muncească în posturi precum şofer autocamion, agent de turism, contabil, tehnician sistem de securitate, lăcătuş mecanic sau muncitor necalificat.

În industria confecţiilor sunt disponibile 29 de locuri de muncă (confecţioneri articole din piele şi înlocuitori, confecţioneri asamblor articole din textile şi muncitori necalificaţi), tot atâtea fiind şi în comerţ (vânzători, lucrători comerciali şi muncitori necalificaţi). Alte 10 joburi sunt puse la bătaie în construcţii, pentru cei care vor să lucreze ca dulgheri, zidari ori sudori.
Oferta de pe piaţa muncii este completată de patru posturi de tâmplari universali şi muncitori necalificaţi, în industria lemnului, şi de cinci de ospătar şi cofetar, în turism şi industria alimentară.

Alte articole

One Thought to “Zeci de angajatori privaţi sunt în căutare pe personal”

  1. Anonim

    In mai putin de un an falimentul va inghiti cel putin jumatate din firme. Patronii se vor uita la stele, statul la fel. Tenaris e in cea mi mare criza de forta d emunca din toate timpurile, Michelin la fel, de firmele mici nu mai vorbim. La salarii de 1500 de lei, nici nu ne miram. Toti au plecat afara iar marea emigrare acum va incepe, odata cu criza financiara care e deja declansata. Asa ca patronii pot sa anunte linistiti ca angajeaza, isi vor angaja nevestele si nepotii altfel, cum spuneam faliment!

Leave a Comment