Zalău: mall-urile sunt închise în weekend

Odată cu prelungirea prin Ordin al șefului DSU a perioadei de carantină în Zalău, Jibou și Cehul Silvaniei, o serie de măsuri au fost luate cu privire la programul de funcționare a magazinelor alimentare și nealimentare, precum și a marilor centre comerciale, inclusiv a celor de tip „mall”, cu excepția benzinăriilor și farmaciilor. Astfel, în perioada de carantină, toate aceste unități se vor închide la ora 21. În cazul centrelor și parcurilor comerciale, accesul clienților va fi limitat la 30 la sută din capacitatea totală de primire a clienților, cu obligativitatea păstrării unui spațiu în magazine de cel puțin patru metri pătrați pentru fiecare client aflat în magazin. Totodată, magazinele de tip “mall” din municipiu nu vor fi deschise în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale, pe toată perioada carantinei.

8 Thoughts to “Zalău: mall-urile sunt închise în weekend”

 1. Guvid-19

  Sigur. Prostii Romaniei! Noi la 5,6 rata prelungim carantina, sa fie o luna, rotund, iar Clujul la aproape 8 rata la o mie loc. sta linistit. La ei se poate ca aceste masuri sa fie luate cu cap sau sa nu fie luate asa ca nu au de gand sa carantineze si sa omoare orasul ori judetul. Bine ati zis in editorial, suntem ciuca batailor! Mergeti la vot in 6 decembrie si dati-i jos pe nemernicii care isi bat joc de voi si vor sa ii votati din nou. „Impreuna pentru salajeni”, va zic… le zicem si noi: Sa va bata Dumnezeu!

 2. Alfaman

  Sa dispara ciuma rosie.

 3. VREAU LIBERTATE!

  CINE E SEFUL DSU SA VINA LA PARTE-N PARTE NU SA-MI DECIDA EL CE SA FAC SI CE SA NU FAC .TRASNILAR DUMNEZO ACOLO UNDE II CU TOTI CARE SUNT IN FRUNTEA CONDUCERII

 4. Anonim

  Guvid19 cu Vreau Libertate,unul si acelasi postac al ciumei rosii! Multa te la Cluj sau mai bine in fieful tatucului vostru dracnea ,la Teleorman ,ca acolo vi i locul.

 5. Anonim

  Florinel, duci in eroare populația, scoțînd din ordin, ce este mai important.

 6. Silviu

  Afara cu ciuma rosie! Lasati-i pe ciumetii rosii sa-si aleaga oamenii care-i reprezinta! Spre exemplu, ei, romanii intelepti, il aleg pe militanul Pop Gheorgh de Racas, care a fugit de zalauani in 1990 (se purta urat, ca militian ceausist, cu oamenii) si care azi este „foarte iubit”) si care este un prost in adevaratul sens al cuvantului.

 7. Anonim

  ART. 7 pct din ordinul de prelungire a carantinei:
  ( 4)În zilele de sâmbătă, duminică şi sărbători legale se interzice desfăşurarea activităţii cu publicul în centrele comerciale tip Mall în care îşi desfăşoară activitatea mai mulţi agenţi economici, cu excepţia operatorilor economici din domeniile comercializării de bunuri alimentare, farmacii, pet-shop-uri, curăţătorii.

Leave a Comment