Un singur dosar din Sălaj, aprobat în Programul „Rabla” pentru persoanele juridice

Dacă la nivel național au fost acceptate 265 de noi dosare în Programul „Rabla 2018” pentru persoane juridice, din care 26 în cadrul extensiei „Rabla Plus”, singura instituție din Sălaj căreia i s-a aprobat dosarul este Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Acesteia i s-a aprobat o finanțare de 13.000 de lei pentru un număr de două autovehicule, a anunţat Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Pe de altă parte, pe “lista persoanelor juridice respinse de către comisia de acceptare și care au posibilitatea de a remedia motivele de respingere, la secțiunea Rabla Persoane Juridice”, apare Primăria Vârșolț, căreia i s-a respins cererea de finanțare, pentru că nu a fost completată integral, așa cum se solicită prin ghidul de finanțare aferent sesiunii de depunere (datele privind calitatea de autoritate contractantă). “Cererea de finanțare conţine ştersături si modificări”, se arată în motivarea respingerii dosarului.

Toate listele aprobate în cadrul Programelor „Rabla” şi „Rabla Plus” sunt publicate pe site-ul AFM.

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto care au fost validaţi în cele două programe, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituţiei.

De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor Rabla si Rabla Plus până în 28 septembrie 2018.

Leave a Comment