Un celebru brand de modă pentru femei va deschide un magazin în Value Center Zalău

Brandul de îmbrăcăminte de damă și modă Orsay va deschide în curând un magazin în Zalău în noul centru comecial ce se ridică pe terenul fostei intreprinderi “Armătura”. Alături de alte branduri  de articole vestimentare precum C & A și Takko, Orsay va avea un spațiu comercial în cel mai mare mall din Zalău – Value Center. Orsay este un magazin (brand) de îmbrăcăminte și modă pentru femei foarte popular din Germania. Primele magazine au fost deschise în anul 1975, afacerea debutând cu 220 de angajați și 35 de magazine pe teritoriul Germaniei. După anii ‘90, brandul a deschis magazine în Cehia, Austria și Elveția, iar după anul 2000 primele magazine au fost deschise în România, Ucraina, Croația, Albania, Emiratele Arabe și Rusia. Orsay are în prezent peste 600 de magazine în 30 de țări din întreaga lume. Orsay a lansat și un anunț de angajare, pentru funcția de shop manager în magazinul din Zalău. Candidatul care va obține postul va trebui să asigure conducerea magazinului şi a personalului din subordine, va avea resonsabilități pentru rezultatele economice ale magazinului, construirea şi dezvoltarea relaţiei cu clienţii prin optimizarea serviciilor având, de asemenea, capacitatea de a oferi consultanţă în domeniul creării unui stil individual al clientelor și promovarea brandului.

 

Alte articole

8 Thoughts to “Un celebru brand de modă pentru femei va deschide un magazin în Value Center Zalău”

 1. Anonim

  bag sama ca nu aveti ce scrie in ziar… in fiecare zi mai anunati un brand, pana la deschidere…

  1. Anonim

   Asa, si? Bag seama ca esti vreun comerciant de chinezisme si ti e teama ca vin firmele serioase cu preturi ok si marfa de calitate, peste voi? Hm..

 2. cristian

  Stiti cumva daca decathlon si lc waikiki deschid magazin in Zalau ?

  1. Decathlon si LC Waikiki

   Desi nu stiu sa iti raspund clar, bazat pe ce magazine deschid ei si in ce orase (adica in f. de marimea fiecarui oras), iti pot raspunde ca sansele pt. Decathlon sunt minime (tind spre 0), insa pt. LC Waikiki ar fi niste sanse (chiar daca poate nu de la deschidere).

  2. Decathlon si LC Waikiki

   Btw, nu sunt autor al articolului, ci un cititor obisnuit care s-a mai interesat de deschiderea mall-ului.

 3. Orsay

  Ziceti mersi de pont 😛 (comentariul meu la articolul de zilele trecute, despre Takko si C&A). Cum scriam si acolo, vin sigur si New Yorker si Hervis Sports!

 4. Are careva vreo idee?

  Va fi si un supermaket cum este Carrefour la Vivo sau Auchan la Iulius Mall la Cluj? Multumesc.

  1. Supermarket

   Da, va fi chiar un hypermarket Carrefour, de mari dimensiuni, deci, comparabil cu cel din Vivo (Polus) Cluj, poate o idee mai mic, cam 6500 mp, din ce am inteles. 6500 mp inseamna aprox. cat e Kaufland-ul cu tot ce are cladirea in interior: Deichmann si toata galeria comerciala!

Leave a Comment