Topul firmelor din Sălaj, la a douăzecea ediţie

Cele mai puternice 247 de firme din judeţul Sălaj vor fi premiate marţi, 24 septembrie, în Sala “Avram Iancu” a Primăriei Zalău, în cadrul celei de-a douăzecea ediţii a Topului Firmelor. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Sălaj.
Pentru stabilirea clasamentului, au fost luate în calcul 5.652 de firme care şi-au depus bilanţurile la 31 decembrie 2012. Dintre acestea, doar 1.442 de societăţi au îndeplinit criteriile de admitere în top, şi anume, au avut profit din exploatare pozitiv, o cifră de afaceri de minim 100.000 de lei în cazul microîntreprinderilor şi de minim 250.000 de lei în cazul celorlalte entităţi.
Nu au fost admise în clasament grupurile de interes economic, firmele care au datorii către stat mai mari decât sumele ce trebuie să le încaseze, precum şi agenţii economici pentru care valoarea a cel puţin unui indicator calculat este negativă.
Topul Firmelor din acest an va fi structurat pe şase domenii, fiecare dintre acestea împărţită pe grupe de activitate. Ocupanţii primului loc la fiecare categorie vor fi premiaţi de către organizatorii manifestării.

Alte articole

Leave a Comment