Se modernizează principala arteră rutieră ce străbate Jiboul

Artera principală a Jiboului va fi modernizată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Valoarea proiectului este de 6,5 milioane de lei.

Aproape 2 kilometri de drum, ce fac parte din cea mai importantă arteră rutieră care străbate Jiboul, înspre ieșirea către Baia Mare, reprezintă obiectul unui proiect de reabilitare, având în vedere că proiectul ,,Reabilitarea şi modernizarea străzilor Tudor Vladimirescu şi Odorheiului” a fost inclus în lista obiectivelor care vor fi finanţate prin PNDL II, a precizat  conducerea Primăriei Jibou. Prin acest proiect vor fi executate lucrări prin care carosabilul va fi mărit (lățit), se va amenaja o pistă pentru biciclişti, și va fi realizată canalizarea  pluvială (în subteran), precum şi amenajarea trotuarelor din zona centrală până la ieşirea spre municipiul Baia Mare. Lucrările vor fi demarate în prima parte a anului viitor.

Proiectul are o valoare totală de 6,5 milioane de lei, din care aproximativ şase milioane (5.950.000 lei) vor fi alocate prin PNDL II. Diferenţa de 550.000 de lei va fi suportată de Primăria Jibou  din bugetul local.

 

 

Alte articole

2 Thoughts to “Se modernizează principala arteră rutieră ce străbate Jiboul”

  1. Alfaman

    Drumul respectiv e in regula, nu inteleg de ce trebuie investita o asemenea suma pt reabilitarea lui. Ahh da, cineva o sa beneficieze de un comision substantial.Made in RO.

  2. Anonim

    Tu cand ai fost ultima data pe acest drum? Era si vremea sa se reabiliteze!

Leave a Comment