Registrul Comerţului Sălaj înregistrează lunar, în medie, 100 de societăţi comerciale

Oficiul Național al Registrului Comerțului a publicat situațiile statistice pentru luna aprilie 2016, întocmite după criterii de interes public, în baza datelor din registrul comerțului central computerizat, situaţie existentă în 30 aprilie 2016.
Înmatriculările la Oficiul Registrul Comerţului arată faptul că activitatea comercială în primele patru luni ale acestui an a cunoscut o uşoară revigorare în judeţ. Din statisticile oferite de Registrul Comerţului rezultă faptul că judeţul Sălaj se situează peste nivelul unor judeţe mari – Suceava, Satu Mare, Neamţ, Gorj sau Bihor în privinţa societăţilor comerciale sau Persoane Fizice Autorizate nou apărute şi înregistrate. Concret, în primele patru luni ale anului 2016, în judeţul Sălaj au fost înmatriculate 184 PFA-uri şi 265 societăţi comerciale. În total, în perioada ianuarie-aprilie 2016 Registrul Comerţului Sălaj a efectuat 494 înmatriculări. Numărul societăţilor proaspăt înregistrate la Oficiul Registrul Comerţului Sălaj în primele patru luni ale anului 2016 este aproape de cel consemnat de statistici în anul trecut când au fost operate 514 înregistrări.

Alte articole

One Thought to “Registrul Comerţului Sălaj înregistrează lunar, în medie, 100 de societăţi comerciale”

  1. Andrei

    Castiguri din prima luna!100-285euro lunar!Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar(part-time)sau 285 euro lunar (full-time),acum ,din prima luna!Oferta este pentru toate localitatile tarii!Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere!Activitatea este foarte usoara!Cerem si oferim seriozitate maxima!Pentru mai multe informatii solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre,la una dintre adresele noastre de mail :anghelusandrei77@yahoo.com

Leave a Comment