Puiul la grill a oprit activitatea restaurantului Alex din Jibou

Vă reamintim faptul că zeci de persoane au ajuns la spital după ce au mâncat pui la rotisor săptămâna trecută. Începând din data de 3 noiembrie nu se mai servește mâncare la restaurantul Alex din Jibou, acolo unde există alertă de contaminare cu salmonella. Anchetele autorităților sunt în plină desfășurare, atât cele ale Direcției de Sănătate Publică a Județului Sălaj, cât și cele ale Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Sălaj (DSVSA Sălaj). Legat de evoluția acestui caz l-am contactat pe șeful de serviciu responsabil de controlul alimentelor din cadrul DSVSA Sălaj – dr. Răzvan Chioran care ne-a declarat că „începând cu data de 3 noiembrie noi am demarat acțiunile de control care se impun la restaurantul din Jibou, am preluat mai multe probe, încă așteptăm rezultatele unor analize. În prezent nu se mai servește niciun fel de mâncare în cadrul restaurantului. Ancheta este în plină desfășurare și vom reveni cu noi informații în curând”.

3 Thoughts to “Puiul la grill a oprit activitatea restaurantului Alex din Jibou”

  1. […] Vă reamintim faptul că zeci de persoane au ajuns la spital după ce au mâncat pui la rotisor săptămâna trecută. Începând din data de 3 noiembrie nu se mai servește mâncare la restaurantul Alex din Jibou, acolo unde există alertă de contaminare cu salmonella. Anchetele autorităților sunt în plină desfășurare, atât cele ale Direcției de Sănătate Publică a Județului Sălaj, cât și cele ale Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Sălaj (DSVSA Sălaj). Legat de evoluția acestui caz l-am contactat pe șeful de serviciu responsabil de controlul alimentelor din… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Sper ca se verifica și de unde s-au cumpărat puii

  3. Un om dezamagit

    Și cei care au avut de suferit? Se refac cum pot nu? Au plătit un meniu cu pui cu salmonella și patronul nici măcar atât bun simt nu are da iasă public și să își ceară scuze. Da știm că așa a fost primit, sau cel puțin așa se spune, dar etic așa ar fi frumos, ca cei care au avut încredere în mâncarea de la Alex, să primească niste scuze. Nu ar strica și restituirea banilor pe mâncare și pe medicamente, sa nu mai spunem de zilele in care nu au putut lucra. E destul că au dus pt câteva zile, o boală cruntă, cu simptomatologii groaznice.

Leave a Comment