Probleme la Michelin din cauza războiului

Un comunicat oficial al Grupului Michelin arată că producătorul de anvelope este afectat din cauza războiului din Ucraina, cele mai mari probleme fiind cele de logistică și transport în aprovizionarea fabricilor. Producția va fi oprită pentru câteva zile în mai multe fabrici ale grupului.

„Criza gravă care se desfășoară în prezent în Ucraina afectează în special Europa. Michelin monitorizează situația în permanență la cel mai înalt nivel al companiei și își exprimă sprijinul total față de victimele acestui conflict. Grupul face tot posibilul pentru a sprijini angajații afectați și, de asemenea, sprijină inițiativele locale de a oferi ajutor umanitar refugiaților. Michelin analizează în timp real sancțiunile pe care comunitatea internațională le-a pus în aplicare și le respectă deja pe cele în vigoare. Din cauza crizei actuale, și la fel ca mulți jucători industriali din Europa, Grupul Michelin se confruntă, de asemenea, cu probleme majore de logistică și de transport în aprovizionarea fabricilor sale și livrarea către clienți”, se arată într-un comunicat oficial al grupului.

Producție oprită temporar la unele fabrici

„Pentru a optimiza operațiunile și a adapta managementul fluxului, grupul a luat decizia de a opri producția la unele dintre fabricile sale europene pentru câteva zile în săptămânile următoare. Fiecare situație va decide durata și implementarea specifice. În acest context care evoluează rapid, Michelin se va strădui să limiteze impactul asupra serviciilor oferite clienților noștri. În același timp, vom implementa măsuri adecvate pentru angajați, în conformitate cu reglementările locale”, a mai anunțat compania în același comunicat. În Sălaj, Michelin deține două uzine în care cei mai mulți angajați sunt sălăjeni.

Foto cu caracter informativ

A. LUNGU

One Thought to “Probleme la Michelin din cauza războiului”

  1. […] Un comunicat oficial al Grupului Michelin arată că producătorul de anvelope este afectat din cauza războiului din Ucraina, cele mai mari probleme fiind cele de logistică și transport în aprovizionarea fabricilor. Producția va fi oprită pentru câteva zile în mai multe fabrici ale grupului. „Criza gravă care se desfășoară în prezent în Ucraina afectează în special Europa. Michelin monitorizează situația în permanență la cel mai înalt nivel al companiei și își exprimă sprijinul total față de victimele acestui conflict. Grupul face tot posibilul pentru a sprijini angajații afectați și,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment