Primăriile din Sălaj au primit bani pentru plata arieratelor

Consiliul Judeţean Sălaj a alocat pentru 55 de primării din judeţ, în cadrul şedinţei extraordinare ce a avut loc în această săptămână, 2,43 milioane de lei pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de funcţionare şi/sau de capital, în ordinea vechimii arieratelor, pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru susţinerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală.
Banii provin din fondul la dispoziţia CJ Sălaj constituit din cota de 17,25 la sută din impozitul pe venit.
Fiecare din cele 55 de primării a primit sume cuprinse între 10.000 şi 100.000 de lei. Nu au fost incluse în lista beneficiarilor municipiul Zalău, oraşele Cehu Silvaniei, Şimleu Silvaniei şi Jibou, şi comunele Crişeni şi Nuşfalău. Cei mai mulţi bani (câte 100.000 de lei) au ajuns în conturile administraţiilor locale din Bobota, Fildu de Jos, Meseşenii de Jos, Ileanda şi Sînmihaiu Almaşului.

2 Thoughts to “Primăriile din Sălaj au primit bani pentru plata arieratelor”

  1. Anonim

    ati pus poza cu pis chilotas ,tractoristul ajuns mare utc-ist si apoi director la pensii ,acum pensionar si mare consilier judetean ,im vine sa vomit ,muie psd-alde!

  2. Anonim

    Si totusi primariile care se gospodaresc mai bine,nu au dat salarii nesimtite si nu stau cu mainile intinse dupa pomana,ce primesc ???.

Leave a Comment