Primăria Zalău cere contribuabililor să achite la termen impozitele și taxele datorate bugetului local

Primăria Municipiului Zalău face cunoscut că 30 septembrie 2018 este ultimul termen scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente anului 2018. Potrivit sursei citate, în cazul contribuabililor care nu își plătesc la timp obligațiile fiscale, începând cu ziua imediat următoare termenului amintit, se vor calcula conform prevederilor legale majorări de întârziere în cuantum de 1 la sută pe lună și fracțiune de lună, până la data stingerii sumei datorate, inclusiv. Astfel, pentru a evita plata majorărilor de întârziere, Primăria Municipiului Zalău recomandă atât persoanelor fizice, cât și celor juridice să achite la termen, impozitele și taxele datorate bugetului local al Municipiului Zalău.

Menționăm că plata impozitelor şi taxelor locale se poate efectua în numerar și/sau prin intermediul cardului bancar la ghişeele din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, în numerar la ghișeele CEC BANK SA, prin virament bancar în conturile Municipiului Zalău afișate pe site-ul www.zalausj.ro secțiunea Taxe și impozite locale, precum și electronic cu cardul prin intermediul paginii web www.ghiseul.ro pentru persoane fizice.

Ca noutate, Primăria Municipiului Zalău anunță că a implementat, începând cu anul 2017, soluția informatică pentru plata cu cardul prin intermediul paginii web www.zalausj.ro/Secțiunea plătește online cu cardul, pentru persoanele juridice, care doresc să utilizeze această metodă de plată, cu precizarea că pentru orice plată efectuată de către aceștia nu se percepe nici un comision agentului economic.

Alte articole

2 Thoughts to “Primăria Zalău cere contribuabililor să achite la termen impozitele și taxele datorate bugetului local”

  1. Anonim

    NU MAI UNT BANI DE SALARIILE BUGETARILOR

  2. Anonim

    ha ha ha psd-alde nu mai au bani

Leave a Comment