Prefectura Sălaj promite sprijin pentru mediul de afaceri local

Prefectul județului Sălaj, Florin Florian, s-a întâlnit marți, la sediul instituției, cu președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Ioan Lucian, eveniment care face parte dintr-un turneu național pe care reprezentantul Uniunii îl desfășoară în prezent.

În cadrul întâlnirii, Ioan Lucian a precizat că este prezent în Sălaj pentru o serie de discuții cu reprezentanții mediului de afaceri din județ, dar și cu autoritățile locale, pentru dinamizarea miscării patronale pe plan local și promovarea unor parteneriate între mediul de afaceri și principalele instituții județene.

În același context, prefectul Florin Florian și-a exprimat disponibilitatea pentru a sprijini, în măsura cadrului legal actual, demersurile UNPR.

Cele două părți au convenit ca, la o întâlnire ulterioară, să fie discutat un acord de parteneriat între Instituția Prefectului și UNPR, parteneriat care să aibă ca scop consolidarea legăturilor dintre mediul instituțional și mediul de afaceri, cu scopul de a susține întreprinzătorii privați, de a stimula libera inițiativă și a eficientiza activitățile instituțiilor publice deconcentrate din Sălaj.

One Thought to “Prefectura Sălaj promite sprijin pentru mediul de afaceri local”

  1. x

    Pe cine reprezinta in Salaj acest UNPR?

Leave a Comment