“Plata defalcată a TVA” – o nouă întâlnire a Fiscului cu contribuabilii

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sălaj va organiza luni, 2 octombrie 2017, de la ora 10, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie a Judeţului Sălaj, str. Corneliu Coposu nr. 3 din municipiul Zalău, o nouă întâlnire cu contribuabilii.

Cu această ocazie, reprezentanţii AJFP Sălaj vor prezenta aspecte legate de O.G. 23/2017 din 30 august 2017 privind plata defalcată a TVA.

One Thought to ““Plata defalcată a TVA” – o nouă întâlnire a Fiscului cu contribuabilii”

  1. Legea

    La Tenaris Silcotub are loc o forma de protest prin care muncitorii isi arata nemultumirea fata de modul discriminatoriu prin care se acorda bonusuri mari unor angajati iar majoritatea muncitorilor nu primesc nimic, ei fiind cei care au marit productia record, venind toate weekendurile las munca pe 40 grade celsius…In acest weekend muncitorii au refuzat sa vina la munca in tenaris…Se incearca de conducere Modificarea pe ascuns a Contractului Colectiv de munca fara Negociere cu Sindicatul muncitorlilor conform legii…Vor avea loc forme de protest la Silcotub …ITM sa respecte legea si sa ceara Conducerii indeplinirea conditiilor pt modificare de contract colectiv–Acordul ambelor parti—dovada convocarii partilor la negociere–procesele verbale ale negocierilor, etc….Va urma Plangere penala la Judecatoria Salaj impotriva cine nu Respecta Legile….Alo, ITM !!!!

Leave a Comment