Peste 200 de locuri de muncă vacante pe piaţa muncii din Sălaj

Angajatorii sălăjeni pun la dispoziția persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 214 posturi, cele mai multe fiind în industria confecţiilor, au anunţat reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj.
Potrivit sursei citate, trei de companii din domeniu şi-au anunţat intenţia de a încadra în muncă 64 de sălăjeni ca muncitori necalificaţi, confecţioneri articole din piele şi înlocuitori şi asamblori articole textile. În industria lemnului, patru operatori economici vor să angajeze 60 de persoane, ca muncitori necalificați şi tâmplari. Alte 34 de locuri de muncă sunt oferite sălăjenilor care vor să lucreze în domeniul producţiei şi prestărilor de servicii, ca lăcătuşi mecanici, sudori, instalatori, electricieni, în timp ce în construcţii sunt 22 posturi de zidari, dulgheri, fierari betonişti şi zugravi.
Oferta de pe piața muncii este completată cu 18 locuri de muncă în comerţ (lucrători comerciali, agent de vânzări, vânzător de ziare) şi 16 în turism şi industria alimentară (bucătar, ospătar, agent de turism, cofetar).
În continuare sunt la mare căutare muncitorii necalificați, cărora angajatorii din județ le pun la dispoziție 74 de slujbe. În schimb, pentru sălăjenii cu studii superioare sunt disponibile doar două locuri de muncă: economist şi agent de voiaj.

Leave a Comment