Oferta locurilor de muncă disponibile în județ

Agenții economici din judeţ pun la dispoziția celor interesați, la începutul lunii august, peste 250 de locuri de muncă, potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj. 77 de posturi sunt disponibile în domeniul producţiei şi prestărilor servicii, unde companiile sunt în căutare de muncitori necalificaţi, sudori, lăcătuşi, ingineri, vânzători, gestionari, dulgheri ori instalatori.
Peste 70 de locuri de muncă sunt vacante în industria confecţiilor, unde patru unități de producție îmbrăcăminte vor să încadreze muncitori necalificaţi şi confecţioneri, 42 în construcţii, ca zidari, finisori, instalatori ori sudori, în timp ce în turism şi industria alimentară sunt disponibile joburi pentru cofetari, ospătari şi bucătari. Industria lemnului oferă 44 locuri de muncă pentru cei aflați în căutarea unui job în acest domeniu.
Lista locurilor de muncă vacante este completată de cele 6 posturi din comerţ, unde este nevoie de vânzători, casieri şi lucrători în comerţ.
Oferta cuprinde locuri de muncă inclusiv pentru absolvenţii de studii superioare.

 

Alte articole

Leave a Comment