O fostă Miss România a cumpărat terenul de la Armătura

O femeie de afaceri din Satu Mare, fostă câștigătoare a titlului de Miss România în 2003, a cumpărat ceea ce a mai rămas din vechea fabrică Armătura, de la ultimul proprietar, Rominserv, parte a concernului Rompetrol. Achiziția fost făcută pentru teren, urmând ca vechile construcții aflate pe locul fostei fabrici să fie demolate. Chifor Filomena, designer vestimentar, a cumpărat Rominserv Valves IAIFO, fosta fabrică Armătura Zalău înfiinţată în 1969. Rominserv Valves IAIFO din Zalău a fost preluată integral de firma Joseph Mars Investment SRL, la care, conform termene.ro, asociat și administrator unic este Chifor Filomena, care a devenit ulterior administrator unic și la compania achiziționată, redenumită Petron Energy, după cum se specifică într-o analiză a portalului profit.ro. 

În 2004, Armătura a fost preluată de Rompetrol, prin intermediul Rominserv. Fosta întreprindere a fost atunci lichidată, activele de producție fiind preluate de către Rominserv. Joseph Mars Investment SRL a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de peste 5,3 milioane lei, având un profit net de 42.000 lei, active de circa 10,7 milioane lei și datorii totale în sumă echivalentă, cu un singur angajat, potrivit datelor raportate la Ministerul Finanțelor Publice. Firma Joseph Mars Investment SRL are ca obiect de activitate dezvoltarea imobiliară, aşa cum arată perzentarea de pe pagina de Facebook. Se pare că intenţia noului proprietar este aceea de a construi un centru comercial pe terenul achiziționat.

2 Thoughts to “O fostă Miss România a cumpărat terenul de la Armătura”

  1. Am înfrânt

    Revoluția română a invins definitiv, această întrprindere socialistă în care își câștigau pâinea peste 7000 sălăjeni a fost lichidată. Nu uităm, vom strânge de coa ie revoluționarii !

  2. Doni

    Dupa dimensiunile financiare ale firmei, se impune intrebarea- cine este in spatele acestei tranzactii???!!!

Leave a Comment