Muncitorii necalificaţi sunt la mare căutare în Sălaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Sălaj pune la bătaie în această săptămână nu mai puțin de 258 de locuri de muncă, mai mult de jumătate fiind destinate muncitorilor necalificaţi.

Potrivit informaţiilor furnizate de către oficialii Agenţiei, cele mai multe slujbe vacante sunt în producţie şi prestări de servicii, unde se cauta 77 de muncitori necalificaţi, dar şi manipulanţi, şoferi, tâmplari, bucătari ori patiseri.

În industria construcţiilor sunt disponibile 53 de job-uri, aproape jumătate destinate tot muncitorilor necalificaţi, iar restul, pentru zidari, dulgheri ori fierari. Lista locurilor de muncă vacante este completată de cele 57 de posturi din industria confecţiilor, şi aici predominând cele pentru muncitori necalificaţi, dar şi de cele 19 din industria lemnului, pentru tâmplari, tapiţeri ori maiştri, şi de cele zece din comerţ.

Dacă pentru cel necalificaţi oferta este una extrem de generoasă, pentru absolvenţii de studii superioare angajatorii au anunţat la AJOFM Sălaj doar două locuri de muncă: de asistent manager şi de inginer agronom.

2 Thoughts to “Muncitorii necalificaţi sunt la mare căutare în Sălaj”

  1. Tăunu

    După distrugerea industriei sălăjene de către duhul otrăvit al revoluţieie române, normal că se caută necalificaţi, inginerii ce să mai facă ?

  2. Anonim

    Ceva pensionari poate,cei tineri trebuie sa aibe mari probleme daca ajung sa munceasca ca si necalificat prin zalau.

Leave a Comment