În Sălaj, lucrările de construcţii nu au ţinut cont de pandemie

Criza economică cauzată de pandemie nu i-a oprit pe sălăjeni să construiască. Dovada clară în acest sens fiind autorizațiile de constuire pentru clădiri rezidențiale noi, eliberate în județul Sălaj în cursul lunii februarie. Este vorba despre 36 de astfel de autorizații având o suprafață utilă de 5570 mp. Potrivit Direcției Județene de Statistică (DJS) Sălaj, numărul acestora a crescut cu 20 la sută față de luna ianuarie a acestui an şi a scăzut cu 2,7 la sută față de luna februarie a anului trecut. În primele două luni ale anului în curs au fost eliberate 66 de autorizații de construire pentru clădiri rezidențiale, în creştere cu 8,2 la sută față aceeași perioadă a anului trecut, suprafața utilă a acestora fiind de 11539 mp.

 

One Thought to “În Sălaj, lucrările de construcţii nu au ţinut cont de pandemie”

  1. Anonim

    La haosul cum se construieste, mai bine nu.
    Inca nu am vazut nici un inspector de la Primarie pe teren sa verifice si sa ia masuri impotriva masinilor de tonaj (cele mai multe nu au nici platita taxa de libera trecere)care rup ”potecile”, ca strazi nu putem sa le zicem si lasa in urma lor pamant, noroi si uneori beton pe carosabil,

    DOMNULE PRIMAR, de ce nu luati exemplul altor orase civilizate si trimiteti oamenii din subordine pe teren(eu sunt curier dar nu-i vad , desi circul in tot orasul) sa ia masuri si sa disciplineze soferii acestor masini pentru a avea si noi locutorii Zalaului un oras civilizat si curat. !!!!!
    Eventual s-ar putea autoriza circulatia acestor masini doar intre anumite ore(e o propunere).

Leave a Comment