Lucrări de reabilitare finalizate la blocul “Gulliver” din Zalău

În această perioadă au fost finalizate lucrările ce vizează creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe „Gulliver”și „L”  din Zalău. Principalele tipuri de lucrări efectuate la cele două blocuri constau în izolarea termică, închiderea balcoanelor, termo-hidroizolarea acoperișului tip terasă și termoizolarea planșeului peste ultimul nivel, repararea elementelor de construcție ale fațadei și modernizarea/înlocuirea lifturilor existente. Beneficiile proprietarilor, rezultate din derularea investiției, sunt creșterea eficienței energetice a celor două blocuri de locuințe; scăderea emisiilor de gaze cu efect de seră; reducerea costurilor de întreținere cu încălzirea și îmbunătățirea esteticii arealului unde se află amplasate blocurile de locuințe. Valoarea lucrărilor este de 1.869.783 de lei, din care 886.247 de  lei este asigurată din Fondul European de Dezvoltare Regională, 156.396 de lei reprezintă contribuția bugetului național, iar 827.138 de lei reprezintă contribuția locală (buget local și asociații de proprietari). În perioada următoare vor fi finalizate lucrările și la blocul de locuințe „A 96”. “La fel ca în cazul celorlalte blocuri de locuințe din municipiu, reabilitate cu sume din fonduri europene, alte 85 de familii beneficiază de costuri mai mici la întreținere și confort sporit. Dorim ca un număr cât mai mare de blocuri să fie cuprinse în cadrul acestui program de finanțare, astfel încât numărul de beneficiari să crească. În perioada următoare vor fi demarate lucrările la blocurile S18, bl.18, P15, M6 și D22, pentru care a fost finalizată procedura de achiziție”, a transmis primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

One Thought to “Lucrări de reabilitare finalizate la blocul “Gulliver” din Zalău”

  1. Anonim

    ,are pacat ca nu il vedem pe Ciunt cum se lauda si cu alte reusite !! cum ar fi str. CLOSCA !
    sa vina Ciunt si sa ne explice cum reuseste un autobus sa intre in acele statii facute pe strada?!?! daca luam exemplul primeleor statii de autobus de la intrarile strazii, acolo nu intri numai cu un MINI ONE ! nu cu un autobus !
    poate ne explica Ciunt ce masa sunt acele parcari in fata unor porti ! cum au reusti sa proiecteze asa ceva? cum au reusit sa puna acle bordure in care iti tai cauciucurile !
    poate reuseste ciunt sa ne explice cum a facut acele trotuoare in valurii !! iti rupi gatul pe ele daca nuesti atent

Leave a Comment