Lucian Bode: “Ne vom canaliza energia pentru a urgenta procedurile aferente demarării lucrărilor la Centura municipiului Zalău”

Procedura  privind Șoseaua ocolitoare a municipiului Zalău a fost, în ultimele săptămâni, pusă din nou în așteptare, chiar dacă  a existat un ofertant pentru proiectarea și execuția acestei importante lucrări în infrastructura rutieră a județului nostru, astfel încât procedura să capete un contur consistent. Firmele care au câștigat licitația pentru centura Zalăului au renunțat la proiect. În urmă cu două săptămâni, anunțam faptul că pentru anunțul de participare nr. CN1011562/25 mai 2019 privind proiectare și execuție “Varianta de ocolire a municipiului Zalău între DN 1F 79+625 – DJ 191C” a fost depusă o ofertă de către Asocierea Drum Asfalt SRL – Vahostav-SK.as. (cel de-al doilea asociat fiind o firmă din Slovacia, n. red.). Între timp însă, această asociere nu a mai dorit să preia proiectul.  Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a transmis prin consilierul  său personal, Olivian Vădan, la sfârșitul săptămânii trecute, că procedura privind Centrua Zalăului va fi urgentată. “Având în vedere blocajul existent în momentul de față la obiectivul de investiții  << Varianta de ocolire a municipiului Zalău, etapa 2, între DN1F, km 79+625 – DJ 191C >>, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, a convocat conducerea CNAIR pentru a-i fi prezentată situația la zi a acestui proiect. În urma discuțiilor, conducerea CNAIR a găsit o soluție pentru a debloca situația. În aceste condiții, în zilele următoare, Compania va urca spre revalidare pe Sistemul Electronic  SEAP documentația aferentă obiectivului. Ministrul Lucian Bode a solicitat în mod imperativ ca, după parcurgerea etapelor legale privind validarea documentației și depunerea ofertelor ulterioare, perioada de analiză a ofertelor să fie redusă, ceea ce ar duce către o implementare mai rapidă a proiectului. “Știm foarte bine cât de important este acest obiectiv pentru zălăuani, sălăjeni, și nu numai. Ne vom canaliza energia pentru a urgenta, în limitele legii, procedurile aferente demarării lucrăriilor la Centura municipiului Zalău”, a declarat ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode.

 

 

 

 

 

6 Thoughts to “Lucian Bode: “Ne vom canaliza energia pentru a urgenta procedurile aferente demarării lucrărilor la Centura municipiului Zalău””

 1. Anonim

  facem pariu ca nu rezolva nimic…daca nu s-a rezolvat in guvernarea anterioare cand guvernul, consiliul judetean si primaria era reprezentatii aceluiasi partid, acum nu prea sunt sanse// bode isi canalizeaza energia pentru neamurile sale

 2. Anonim

  Dar de ce nu te exprimi concis, dle ministru? Înșiri cuvinte ca mărgelele pe ață.

 3. Anonim

  bode de termini centura, ai trei voturi de la noi.

 4. Anonim

  19 voturi de la mine și nu glumesc, dar sa se facă centura asta blestemata!

 5. Anonim

  Lasati_l în pace, cine vorbesteaste e ca siCapalnasiu o basina

 6. Anonim

  La fel ca Tibi Marc si Ciunt ,niste mincinoși toti grămadă.

Leave a Comment