Încep lucrările la investiția Dedeman din Zalău

Reprezentanți ai Primăriei municipiului Zalău și ai conducerii Dedeman s-au întâlnit miercuri, 30 august 2017, la sediul instituției, pentru a discuta aspecte cu privire la amplasamentul centrului comercial Dedeman din municipiul Zalău.

În cadrul întâlnirii au fost convenite aspecte cu privire la amplasamentul și accesul care vor face obiectul unui schimb de imobile între municipiul Zalău și Dedeman, astfel fiind întregit lotul necesar construirii centrului comercial.

Următoarea etapă presupune evaluarea celor două imobile care fac obiectul schimbului și supunerea spre aprobare Consiliului Local al municipiului Zalău.

“Apreciez că această investiție este benefică pentru cetățenii municipiului Zalău. Mă bucur că demersurile inițiate de un investitor român, cu mulți ani în urmă, intră în linie dreaptă, lucrările vor demara, cred, în primăvara anului viitor sau chiar mai repede”, a declarat primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt.

Alte articole

4 Thoughts to “Încep lucrările la investiția Dedeman din Zalău”

 1. Anonim

  VA PUTETI DEPUNE CV-URILE PENTRU DEDEMAN LA SEDIUL PSD

 2. Anonim

  7:55 eu vreau director ,oare trebuie sa fiu si membru psd?si sa „cotizez” cu ceva pt. post?

 3. Anonim

  Bravo ! Se pare ca multicomul o sa cam dispară… foarte bine !!!

 4. Anonim

  10:27-nu trebuie sa ne „bucuram” ca va exista posibilitatea ca un antreprenor local sa dispara ,nu-i apar pe niciunul ,insa totusi au dat de lucru la multi oameni si au contribuit si la bugetul local atat multicomul cat si miralcomul sau eurotransul ,etc.Ca dedemanul vor avea preturi mici vom vedea ,probabil si antreprenorii locali se vor adapta .Cel putin in relatia personala pe care am avut-o cu dedemanul ,ca a fost in Cluj ,Oradea sau oriunde in tara ,am fost profund dezamagit atat in ceea ce priveste calitatea multor produse cat si a lipsei de promptitudine a personalului .Vom trai si vom vedea ce va mai fi.

Leave a Comment