Firmele sălăjene, în căutare de angajaţi

Prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, firmele din judeţ pun la dispoziţia persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă 227 de joburi, cele mai multe fiind în producţie şi prestări servicii şi în industria confecţiilor.

20 de firme din producţie şi prestări servicii vor să încadreze 78 de persoane dispuse să lucreze ca lucrători comerciali, instalatori, sudori, mecanici utilaj, electricieni sau tâmplari universali. Alte 75 de locuri de muncă – croitori, operatori confecţioneri, confecţioneri asamblori – sunt scoase la concurs de cinci societăţi din domeniul confecţiilor, în timp ce în construcţii se caută 41 de instalatori instalaţii sanitare şi de gaze, mecanici utilaj şi muncitori necalificaţi. În industria lemnului se caută 15 tâmplari, confecţioneri tâmplărie aluminiu, strungari şi muncitori necalificaţi, iar în comerţ sunt puse la bătaie 18 posturi pentru lucrători comerciali şi vânzători.

Alte articole

2 Thoughts to “Firmele sălăjene, în căutare de angajaţi”

 1. Anonim

  Si binenteles vor lucra pe un salariu de tricacati,cand in orice tara din UE ar castiga de minim 3 ori mai mult.

  1. vasile mokan

   in primul rind as vrea sa comentez ceva in salaj locuri de munca pt cine ca cei care nu au un loc de munca nu vor sa aiba .
   eu am cautat un loc de munca in salaj ca si electrician descriere am lucreat in renel din 1991 pina in 2009 din 2010 2014 electrician in italia m am intors acasa in 2014 august sa raman ca am si eu peste 50 ani ma-am dus la silcotub zala sa ma angajez normal ca si electrician am fost primul eliminat ca acel gunoi care ma intervievat nu a tinut cont de curiculum
   INTREB ACEL GUNOI CARE MA ELIMINAT DACA STIE CINE ASIGURA MENTENANTA TEHNICA DE VIRF SI DACA IL CUNOASTE PE CASEL GRANDE DIN SGS ITALIA PIEDIMULERAN ….. AM LUCRAT PT EI ACOLO in romania nu am fost bun acum sint in tara galilor lucrez ca electician in dumbia si sint acceptat

Leave a Comment