Firmele sălăjene au nevoie de aproape 200 de persoane

Oferta de pe piaţa muncii cuprinde, în această perioadă, aproape 200 de locuri de muncă, potrivit datelor comunicate de către reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj.
Aproape jumătate dintre locurile de muncă vancante sunt disponibile în producţie şi prestări servicii, unde nu mai puţin de 21 de societăţi scot posturi la concurs. Angajatorii în cauză sunt în căutare de şoferi, secretare, electricieni, manipulanţi mărfuri, mecanici auto, tehnicieni electromecanici, automatişti ori operator calculator. În construcţii se angajează 31 de persoane interesate să lucreze ca dulgheri, zidari pietrari, săpători, instalatori sau muncitori calificaţi, în industria confecţiilor este nevoie de confecţioneri tricotaje, confecţioneri asamblori şi confecţioneri articole din piele, în timp ce oferta din comerţ cuprinde 17 joburi pentru lucrători comerciali, vânzători şi contabili.
Lista locurilor de muncă vacante este completată de cele 14 posturi din turism şi industria alimentară, ca brutari, patiseri sau ospătari, şi de cele patru din industria lemnului, pentru tâmplari şi muncitori necalificaţi.

Alte articole

Leave a Comment