Firmele din judeţ vor să angajeze peste 300 de persoane

Sălăjenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă pot alege între cele peste 300 de slujbe disponibile în judeţ. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj a anunţat că în această perioadă, firmele din judeţ sunt interesate să angajeze 303 persoane, în producţie şi prestări servicii, turism şi industrie alimentară, industria lemnului, comerţ, construcţii şi industria confecţiilor.
Potrivit sursei citate, cele mai multe posturi sunt vacante în producţie şi prestări servicii, unde angajatorii au pus la bătaie 138 de slujbe ca brutari, muncitori necalificaţi, electricieni, instalatori, şoferi, tehnicieni, gestionari sau paznici. Alte 98 de locuri de muncă sunt neocupate în industria confecţiilor, unde este nevoie de muncitori necalificaţi şi confecţioneri, 28, în construcţii (instalatori, zidari, sudori, săpători), 13 în comerţ (casieri, vânzători) şi şase în industria lemnului (maiştri, tâmplari).
La mare căutare sunt în continuare muncitorii necalificaţi, pentru care oferta cuprinde nu mai puţin de 147 de locuri de muncă. În ceea ce îi priveşte pe absolvenţii cu studii superioare, aceştia au la dispoziţie 10 posturi ca traducători, casieri, programatori în sistem informatic, specialişti marketing, contabili, ingineri, agenţi de voiaj şi agenţi de turism.

Alte articole

Leave a Comment