Datele de identificare ale proprietarilor de site-uri vor intra pe mâna Fiscului

ANAF va primi datele de identificare ale proprietarilor de site-uri din România, în baza unui protocol semnat cu Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare în Informatică – I.C.I. Bucureşti.
ANAF și Institutul Naţional de Cercetare Dezvoltare în Informatică vor semna un protocol care prevede ca ICI să pună la dispoziția ANAF datele de identificare ale deținătorilor domeniilor cu extensia .ro, înregistrate în serviciul RoTLD (www.rotld.ro).
Scopul, potrivit comunicatului de presă transmis marți de ANAF, este „îndeplinirea atribuțiilor care îi revin privind colectarea veniturilor și prevenirea si combaterea evaziunii şi fraudei fiscale”.
Agenția Națioanală de Administrare Fiscală precizează că furnizarea datelor se va realiza „cu respectarea legislaţiei în vigoare”.

One Thought to “Datele de identificare ale proprietarilor de site-uri vor intra pe mâna Fiscului”

  1. mi se pare o totala prostie ! fiscul devine deja cainele de paza al romaniei ? trebuie sa incepem sa ne temem de aceasta organizatie represiva care haituie din ce in ce mai mult oamenii si vad ca si online se incearca lucrul asta ! e o porcarie !

Leave a Comment