Bonurile fiscale câştigătoare la Loteria organizată de Paşti

Bonurile fiscale emise în data de 24 februarie, cu o valoare de 934 lei, au fost declarate câștigătoare la extragerea specială de Paște a Loteriei bonurilor fiscale ce a avut loc luni, 2 mai.
Fondul de premiere pentru această extragere este de un milion de lei, iar din această sumă vor fi acordate cel mult 100 de premii. La extragere au participat bonurile emise în perioada 1 februarie – 16 aprilie 2016, potrivit unui comunicat al MFP. “La extragerea ocazională a Loteriei bonurilor fiscale organizată luni, 2 mai 2016, cu prilejul sărbătorilor de Paşti, participă bonurile fiscale emise în perioada 1 februarie – 16 aprilie 2016.
Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii”, se arată într-un comunicat al instituţiei. Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Prima etapă a avut loc luni, 2 mai 2016, şi a constat în extragerea bilelor care vor desemna luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare depăşeşte 100, va fi organizată o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de câştigători. Extragerea este publică şi va putea fi transmisă, în direct, de toate televiziunile interesate. Rezultatele extragerii vor fi asfişate pe site-urile Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi Companiei “Loteria Română”.

Alte articole

Leave a Comment