Avertisment! Produs infestat cu Salmonella la Lidl

Produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g” comercializat în lanţul de magazine Lidl din România a fost scos de la vânzare şi poate fi returnat de cumpărători. În urma unei analize efectuate de producător, a fost detectată Salmonella, se artă într-un anunţ oficial.

Într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook a Lidl România se atrage atenţia cumpărătorilor să nu consume ciolanul presat, având în vedere că în urma analizelor a fost detectată Salmonella:   Lidl Romania vă informează cu privire la rechemarea şi returnarea produsului „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g “. Bucureşti, România, 04 Iulie 2019. SC GOODIES MEAT PRODUCTION S.R.L recheamă preventiv produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g“ cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019, vândut de către Lidl România. În urma unei analize efectuate de producător, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza).

 

Simptomele infecției cu Salmonella

Pacienții se pot confrunta cu greață, vărsături, dureri abdominale, diaree, febră, frisoane, cefalee, dureri musculare, sânge în scaun.

Semnele și simptomele infecției durează între 4 și 7 zile, deși ar putea să treaca chiar cateva luni până când intestinele să își revină de fapt la normal. Anumite tipuri de bacterii salmonella pot dezvolta febră tifoidă, o boală uneori mortală mai frecventă în țările mai puțin dezvoltate.

Alte articole

Leave a Comment