Aproape 30 de firme sălăjene fac angajări

Oferta din această săptămână de pe piaţa muncii din Sălaj cuprinde 149 de posturi, în diverse domenii, destinate în principal pentru persoanele cu studii medii. Potrivit ultimelor date comunicate de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, 29 de societăţi din prestări servicii şi producţie, costrucţii, turism şi industria alimentară, confecţii şi comerţ sunt în căutare de personal.

Mai mult de două treimi din totalul locurilor de muncă vacante sunt în producţie şi prestări servicii, unde 22 de firme au anunţat că au nevoie de 102 lucrători în posturi de operatori maşini unelte cu comandă numerică, turnător formator, inginer autovehicule rutiere, spălător auto, vulcanizator produse industriale, mecanic auto, lăcătuş mecanic sau inspector resurse umane. Alte 25 de slujbe sunt puse la bătaie în comerţ, pentru vânzători, manipulanţi mărfuri, casieri şi lucrători comerciali.
Lista locurilor de muncă este completată de cele 12 din turism şi (zidar pietrar, dulgher şi lăcătuş mecanic) şi de cele patru din industria confecţiilor (confecţioner asamblor şi muncitor necalificat).

Alte articole

Leave a Comment