Angajatorii din Sălaj prebuie să-şi actualizeze aplicaţia ”Revisal”

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Sălaj informează angajatorii că  începând cu data de 20 mai 2019, transmiterea registrului de evidenţa a salariatilor în format electronic va putea fi efectuată numai pentru fişiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunea 6.0.6 a aplicaţiei Revisal. Astfel, angajatorii care în prezent utilizează versiunea 5.0.8  a aplicaţiei, în mod obligatoriu, îşi vor instala mai întâi versiunea 6.0.5 după care vor putea instala versiunea 6.0.6. ”Pentru actualizarea aplicaţiei Revisal se recomandă să se urmeze instrucţiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare a noii versiuni care se găseste pe pagina de internet a ITM Salaj www.itmsalaj.ro la sectiunea <<Registrul electronic>>. Pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să se efectueze o copie de siguranţă a bazei de date, accesând butonul <<Salvare baza de date>> din meniul <<Instrumente>>”, precizează reprezentanţii ITM Sălaj.

Alte articole

2 Thoughts to “Angajatorii din Sălaj prebuie să-şi actualizeze aplicaţia ”Revisal””

 1. Scremilia

  Domnii de la |ITM faceti bine si invatati putorile care manipuleaza pontajele asupra legalitatii si t5emeiniciei lor!
  Bunaoara cei de alta confesiune sunt obligati de unele matracuci sa-si faca pentru zilele de Paaste altelle decat cel ortodox,cerere de concediu…
  Pai cum mama naibii daca la art 139 din Codul Muncii scrie ca alea sunt zile libere oficiale conform CM si |Constitutiei?
  Mai mult,pentru cei de alte confesiuni Statul Roman acorda un plus de 6 zile libere de drept si fapt,in plus fata de zilele de sarbatoare stabilite pentru toata lumea!
  Nerespectarea acestor dispozitii constituie abuz in serviciu,discriminare si alte fapte sanctionabile material sau penal.
  puneti-la asta in vedere si tzoapelor care dau vina pe Revisal si spun ca din cauza lui nu pot face pontajele corect si legal…

 2. Scremilia

  Domnilor si doamnelor de la |ITM faceti bine si invatati putorile care manipuleaza pontajele ,asupra legalitatii si temeiniciei lor!
  Bunaoara cei de alta confesiune sunt obligati de unele matracuci sa-si faca pentru zilele de Paste catolic,iudeic,reformat, altelle decat cel ortodox,cerere de concediu de hodina…
  Pai cum mama naibii daca la art 139 din Codul Muncii scrie ca alea sunt zile libere oficiale conform CM si Constitutiei?
  Cum sa-ti faci cerere de concediu in zi libera oficializata de Stat?
  Doar pentru ca tzoapa-i invidioasa ca ai mai mkulte zile libere?
  Rautatea si prostia au invins acest popor!
  Numirea unor nulitati necalificvate si incompetente in a decide discretionar si absolut dupa ureche ca gitanii muzica…
  Mai mult,pentru cei de alte confesiuni conform aceluias CM si Constitutiei,Statul Roman acorda un plus de 6 zile libere de drept si fapt,in plus fata de zilele de sarbatoare stabilite pentru toata lumea!
  Nerespectarea acestor dispozitii constituie abuz in serviciu,discriminare si alte fapte sanctionabile material sau penal.
  Puneti-le4 asta in vedere si tzoapelor care dau vina pe Revisal si spun ca din cauza lui nu pot face pontajele corect si legal…
  Faceti niste controale prin cele unitati p-latite de la bugetul statului si veti avea mari surprize de ilegalitate!

Leave a Comment