Angajări cu nemiluita în sistemul public. Peste 50 de joburi sunt scoase la concurs

Peste 50 de locuri de muncă vacante sunt disponibile în această perioadă în sistemul public. Zeci de instituții publice organizează concursuri pentru ocuparea mai multor joburi. Consiliul Județean Sălaj organizează concurs pentru ocuparea unui post de șofer, pentru care se solicită: cinci ani vechime minimă în specialitate, dovedită cu carnetul de munca sau adeverință de la locul de muncă, din care un an vechime minimă în meseria de șofer; permis de conducere, categoriile B-C și studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat. De asemenea, la Primăria comunei Meseșenii de Jos se organizează concurs pentru un post de șofer, la Școala Gimnazială Fildu de Mijloc s-a scos la concurs un post de îngrijitor, la Liceul Tehnologic nr. 1 Gâlgău – un post de șofer și la Liceul Pedagogic ”Gheorghe Șincai” Zalău  s-a scos la concurs un post administrator financiar-contabil șef și unul de administrator financiar III – perioadă determinată cu valabilitate până în luna mai 2021. Joburile scoase la concurs continuă cu Primăria municipiului Zalău care organizează concurs pentru ocuparea unui post de muncitor calificat; la Creșa ”Voinicel” instituție aflată în subordinea Primăriei – concurs pentru ocuparea unui post de bucătar; la Direcția de Asistență Socială aflată în subordinea Primăriei municipiului Zalău – concurs pentru un post de muncitor calificat; la Grădinița cu Program Prelungit ”Piticii Isteți” Zalău – concurs pentru ocuparea a trei posturi: bucătar calificat, muncitor necalificat bucătărie și îngrijitor copii; la Școala Gimnazială ”Gheorghe Lazăr” Zalău – concurs pentru un post de magaziner; la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 1 din Zalău – concurs pentru două posturi de îngrijitor și la Şcoala Gimnazială ”Porolissum” din Zalău – două posturi de îngrijitor.

La unitățile de învățământ se caută îngrijitori

Tot în această perioadă Liceul Tehnologic ”Voievodul Gelu” din Zalău a anunțat că organizează concurs pentru nouă posturi, funcții contractuale: informatician, secretar, supraveghetor, îngrijiror – patru posturi, muncitor și portar -două posturi. La Grădinița cu Program Prelungit ”Dumbrava Minunată” Zalău se organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de îngrijitor; la Liceul Tehnologic ”Ioan Ossian” din Șimleu Silvaniei se organizează concurs pentru ocuparea posturilor de: secretar școală, muncitor calificat și muncitor necalificat în agricultură; la Școala Gimnazială Nr.1 Carastelec – concurs pentru un post de îngrijitor curățenie; la Școala Gimnazială ”Corneliu Coposu” Zalău se organizează concurs pentru un post de îngrijitor; la Liceul Tehnologic ”Cserey-Goga” din Crasna – concurs pentru îngrijitor curățenie și informatician; la Grădinița cu Program Prelungit ”Licurici” Zalău se organizează concurs pentru un post de administrator financiar și douăposturi de îngrijitor; la Școala Gimnazială Nr.1 Carastelec – concurs pentru îngrijitor de curățenie. Angajări în baza unor concursuri mai sunt organizate de: Școala Gimnazială Plopiș, Școala Gimnazială Camăr, Grădinița cu Program Prelungit ”Căsuța cu Povești” Zalău, Liceul Tehnologic nr. 1 – Şărmăşag, Liceul Tehnologic ”Mihai Viteazul” Zalău și Clubul Sportiv Municipal Zalău. Persoanele interesate pot obține informații cu privire la condițiile pentru concurs la sediile instituțiilor organizatoare sau pe portalul http://posturi.gov.ro/– Sălaj.

6 Thoughts to “Angajări cu nemiluita în sistemul public. Peste 50 de joburi sunt scoase la concurs”

 1. Anonim

  draga augusta 29 nu-i egal cu 50

  1. Teşinschi Augusta

   Adică?

 2. Anonim

  Scoase la concurs , dar 90 % sunt ocupate deja

  1. Anonim

   nu cred ca 90% sunt aranjate deja, poate 99% iti spun din propria experienta am fost la concursuri la primaria zalau, consiliul judetean salaj, itm salaj, casa de pensii salaj, biblioteca judeteana salaj. am intrat ca si angajat pana la urma in sistemul public dar in capitala

 3. Anonim

  Bravo anonim… Corect

 4. Anonim

  Si eu zic că sunt aranjate deja. Reclama ii de ochii lumii. Se știe cine le ocupă.

Leave a Comment