A fost publicată cererea pentru recuperarea taxei auto

Modelul de cerere pentru recuperarea taxei auto a fost publicat joi, în Monitorul Oficial, cu o întârziere de două zile față de termenul asumat de Guvern la începutul lunii august.

Persoanele care au dreptul la recuperarea taxei pot acum să depună cererea la Fisc pentru a-și recupera banii.

Autoritățile au întârziat nejustificat aplicarea ordonanței date de Guvern la începutul lunii august. Potrivit ordinului de aprobare a modelului de formular, apărut în Monitorul Oficial, Ministerul Mediului și-a dat avizul pe 17 august, în timp ce Ministerul Finanțelor a aprobat abia pe 22 august, termenul limită prevăzut de ordonanța de la începutul lunii.

Calendarul de rambursare: pentru taxa specială pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, în perioada 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2018; pentru timbrul de mediu pentru autovehicule, în perioada 1 septembrie 2018 – 31 martie 2019.

Pentru primirea banilor, trebuie depusă însă o cerere la sediile ANAF.

Alte articole

2 Thoughts to “A fost publicată cererea pentru recuperarea taxei auto”

  1. Uzzi

    Poate cineva să spună cum e în cazul celor care au o decizie de restituire acela în transe pe 5 ani, dar nu au primit nici o tranşă? Decizia există, chitanţa doveditoare sa predat atunci, mai e nevoie de altă cerere? Cretinism total.

  2. Dan

    Castigi online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: dan.scarlat68@yahoo.com

Leave a Comment