35 de firme sălăjene au nevoie de personal

Sălăjenii care vor să îşi schimbe locul de muncă actual ori care sunt în căutarea unei slujbe se pot orienta spre unul dintre cele 184 de slujbe disponibile în această perioadă. Potrivit ofertei făcute publice de către reprezentanţii Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sălaj, în această perioadă, 35 de agenţi economici sunt în căutare de personal.

În continuare cea mai generoasă ofertă este în domeniul producţiei şi prestărilor servicii, unde 16 companii vor să încadreze 64 de persoane, în posturi de tâmplar universal, secretară, automatist, mecanic auto, instalator încălzire centrală şi de gaze, manipulant mărfuri sau operator calcul. Alte 35 de locuri de muncă sunt puse la bătaie în construcţii, unde este nevoie de zidari, finisori terasamente, sudori, mecanici utilaj, dar şi de muncitori necalificaţi.

În industria confecţiilor oferta cuprinde 31 de posturi (confecţioneri articole din piele şi înlocuitori, confecţioneri asamblori articole textile, muncitori necalificaţi), în industria lemnului, 19 (tâmplar universal, confecţioner aluminiu şi mase plastice), iar în turism şi industria alimentară, 14 (patiser, brutar, femeie de serviciu, lucrător bucătărie). Alte 18 locuri de muncă sunt scoase la concurs în comerţ, unde patru societăţi vor să încadreze vânzători, lucrători comerciali şi contabili.

Leave a Comment