Trei zălăuani, personaje centrale în comedia anului

Cea mai recentă comedie românească, „Pup-o, mă!”, îi aduce pe marele ecrane pe trei actori originari din Zalău: Cosmin Seleşi, Alexandru Pop (cunoscut drept Văru` Săndel) şi Alin Panc.
Pelicula, ce a fost lansată în cinematografele din toată ţara în urmă cu doar câteva zile, este o comedie spumoasă de situaţie şi limbaj ce prezintă păţaniile a trei feciori trecuţi de vârsta însurătorii, dar care mai au o şansă de a-şi găsi perechea. Fraţii Bică (Cosmin Seleşi), Tică (Alin Panc) şi Horică (Văru` Săndel) sunt trei fraţi care au trăit de când se ştiu la stână, dar care sunt convinşi că se vor însura cu mândra pe care vor reuşi să o sărute de Ziua Lânii.

Filmul a fost realizat în satul Răchiţele din judeţul Cluj, în doar 17 zile, fiind regizat de Camelia Popa, după scenariul lui Salex Iatma. Celor trei vechi prieteni din Zalău li s-au alăturat în distribuţie Constantin Cotimanis, Cătălina Grama (Jojo) şi Alexa Tofan. Liniştea de la stână este tulburată în momentul în care în zonă îşi fac apariţia două tinere.

“Tradiții, peisaje pitorești, personaje încântătoare și, mai ales, umor autentic românesc. Toate au fost adunate în filmul „Pup-o, mă!”, o comedie savuroasă ce redă perfect spiritul optimist al românului care are o soluție pentru orice situație și face haz de necaz”, spun realizatorii comediei.

La rândul său, actorul Alin Panc, cel care este şi producătorul filmului, susţine că „Pup-o, mă!” este „o producţie total diferită, o bucurie de film, un film ardelenesc, moale, frumos, primitor, o abordare altfel a vieţii cotidiene; un film ce arată frumuseţea Transilvaniei, a oamenilor ei şi, implicit, a României şi a românilor”.
Echipa „Pup-o, mă!” a pornit deja într-un turneu naţional, astfel că cinefilii vor avea ocazia să se întâlnească cu actorii şi realizatorii filmului. În lista oraşelor a fost cuprins şi Zalăul, unde echipa speră să ajungă în a doua jumătate a lunii noiembrie.

Alte articole

Leave a Comment