Premieră la Zalău: “Festivalul Racilor și Fructelor de Mare”

Taverna Racilor Herăstrău vine în premieră în municipiul Zalău, unde va organiza, timp de patru zile, Festivalul Racilor și Fructelor de Mare. Sălăjenii vor fi întâmpinați cu un meniu bogat, din care nu vor lipsi creveții, scoicile sau calamarii.  ”Vă aşteptăm la cel mai mare festin cu Fructe de Mare din România, unde vă oferim un spectacol culinar unic în Zalău”, spun organizatorii – ”Taverna Racilor”. Festivalul se va desfăşura pe platoul de marmură din centrul municipiului Zalău, în perioada 28 februarie – 3 martie.  Potrivit organizatorilor,  în centrul oraşului se vor găti sute de kilograme de: raci, creveţi, caracatițe, calamari, scoici, rapane, paella, homari, red fish, dorada, guvizi, hamsie şi barbuni. ”Taverna Racilor” este un proiect marca Raci.ro, apărut din dorința de a face cunoscut publicului larg gustul deosebit al acestor crustacee, spectacolul oferit de prepararea lor și de a facilita consumul preparatelor pe bază de raci.

Alte articole

Leave a Comment