Spectacol de teatru pentru copii cu intrare liberă

Copiii cu vârsta de peste patru ani sunt așteptați duminică – 10 noiembrie avanpremiera spectacolului de teatru pentru copii ”Tărâmul de Mijloc”. Acesta va avea loc  la Casa Municipală de Cultură Zalău, sala Transilvania, începând cu ora 12.00. Spectacolul, regizat de Delia Gavlițchi și scris de Ana Cucu-Popescu, a fost realizat în urma unei perioade de documentare care a inclus ateliere de teatru pe tema diversității culturale, la care au participat părinți și copii din Zalău. ‘’Tărâmul de Mijloc’’ este un spectacol de animaţie ce îşi propune să aducă în faţa copiilor teme importante precum diversitatea şi toleranţa. Cei mici sunt astfel familiarizaţi cu idei precum acceptarea sau respectul reciproc. Spectacolul îşi propune să scoată în evidenţă faptul că diferenţele dintre noi nu reprezintă o problemă, ci dimpotrivă, şi că datorită lor putem învăţa unii de la alţii. ”Tărâmul de Mijloc” – avanpremieră de: Ana Cucu-Popescu, regia – Delia Gavlițchi  și scenografia- Tomos Tünde, cu: Andreea Ajtai, Bianco Erdei, Florin Suciu, muzica – Maximilian Ichim-Anchidin și asistent regie -Sorina Băleanu.

Durate spectacolului va fi de 45 de minute, iar intrarea este liberă pe bază de rezervări, care se pot face la adresa http://www.reservr.net

Spectacolul face parte din Proiectul MiniREACTOR@Zalău, un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național, în parteneriat cu Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Comment