Șimleu Silvaniei – Broscărie: MMC Bikers Fest la cea de-a zecea ediție

Un festival devenit tradiție în județul Sălaj – MMC Bikers Fest organizat de Meseș Moto Club (MMC) își va deschide porțile la Șimleu Silvaniei, în cadrul ștrandului Broscărie, în zilele de 25, 26 și 27 august 2017, pentru cea de-a zecea ediție. Un festival în care își dau întâlnire “rebeli” din toată țara dar și de peste hotare, pasionați de motoare, muzică rock, dar și de concursuri, distracție, tatuaje și schimburi de experiență pe aceste teme. Pe lângă competițiile, paradele și întâlnirile tematice, vor avea loc și spectacole cu invitați de prestigiu:  Spitalul de Urgență, ATARIA, Sin Ze Sase Tri, Radar (Ungaria) Magnum și Rock&Roll School Zalău și solistul Steli.

Organizatorul și totodată președintele MMC, Nelu Brîndea, ne-a vorbit despre acest eveniment pe care îl consideră, pe bună dreptate, unicat în peisajul evenimentelor de gen la nivel zonal. “Acest gen de evenimente are un caracter unicat în județul nostru, și nu doar aici. Am reușit, în acești zece ani, să strângem la un loc mai mulți turiști decât oricare alt eveniment a făcut-o, în Sălaj. Atât în țară, cât și în străinătate, deși există mai multe acțiuni cu această tematică în timpul anului, cea de la noi este singura recunocută în mod oficial.

Estimăm peste 1.000 de participanți în acest an și îi așteptăm și pe cei care sunt pasionați de ceea ce festivalul nostru promovează, să asiste la parada care va avea loc în Șimleu Silvaniei, o paradă la viteză mică, tocmai pentru ca cei care vor dori să ne vadă să o facă în condiții optime. Secțiunea de spectacol – muzică rock a festivalului va aduce pe scenă 11 trupe, bineînțeles, trupa Ataria va avea un recital în cadrul acestui festival. Îi așteptăm pe toți cei care vor dori trei zile de distracție, indiferent de vârstă, alături de noi”, a spus Nelu Brîndea, organizatorul evenimentului.

 

 

 

Alte articole

One Thought to “Șimleu Silvaniei – Broscărie: MMC Bikers Fest la cea de-a zecea ediție”

  1. Anonim

    1000 de participanti? asta are vise erotice ca si Corina Bejinariu!

Leave a Comment