Mesaj pentru suflet. Chef Adi Hădean își „dăruiește” ziua de naștere sportivilor de la Terra Kid Zalău

Într-o postare pe pagina oficială a Asociației Club Sportiv Terra Kid, cunoscutul chef Adrian Hădean face cunoscut că astăzi, 4 septembrie, își „dăruiește” ziua de naștere tinerilor de la clubul amintit. Practic, Adi Hădean face un apel la oamenii cu suflet pentru a face donații  în vederea susținerii participării sportivilor de la Terra Kid Zalău la campionatul Național de Karate Tradițional care va avea loc în Brăila.

Redăm integral apelul făcut de băimăreanul Hădean, chef, gastronom, blogger culinar, scriitor, cunoscut, mai ales, pentru blogul său culinar, situat în primele cele mai vizitate bloguri din România, dar și pentru participarea sa în calitate de jurat la emisiunea cu specific culinar Masterchef.

„Am 42 de ani. Astăzi este ziua mea de naștere și aș putea spune că sunt plin de zile. Sunt îndrăgostit de soția mea și sunt topit după fiul nostru. Am profitat la maximum de experiențele mele din ultimii 30 de ani și mi-am învățat bine lecțiile. Pasiunea pentru gătit mi-a adus în viață cele mai solicitante și mai frumoase proiecte la care am lucrat vreodată, Știu ce am de făcut în fiecare zi pentru ca viața mea să fie așa cum îmi doresc și pentru a putea merge la culcare cu un zâmbet pe față.

Sunt recunoscător pentru asta și pentru toate lucrurile bune ori mai puțin bune pe care le văd, simt, miros, trăiesc în fiecare zi.

De data asta, 4 septembrie, pot să ajut. Îmi dăruiesc ziua de naștere unor tineri care au șanse reale pentru a se putea dezvolta. Un om pasionat de ceea ce face reușește ușor să transmită pasiunea, iar noi, țara noastră, are nevoie ca de aer de astfel de oameni.

Clubul sportiv TerraKid are în jur un grup de persoane care dau dovadă de susținere morală, dar sportivii acestui club de karate au o nevoie de natură financiară. Acesti sportivi au scopul să reprezinte România și să aducă mândrie si bucurie în țară prin rezultate. Clubul sportiv are 15 sportivi legitimați, care participă anual la competiții internaționale. În luna septembrie, cei 15 sportivi vor participa la campionatul Național de Karate Tradițional care va avea loc în Brăila, iar suma necesară pentru participare este de 15.630 RON (mai multe detalii le puteti regăsi aici: https://terrakid.galantom.ro/projects/view?id=695).

Ajutorul fiecăruia dintre voi va fi extrem de apreciat, fie că dați un share și diseminați această informație, fie că vă decideți să sprijiniți aceasta cauză prin contribuții financiare sau sprijin de orice natură.

Acestea fiind spuse, închei cu acest gând: îmi place să zâmbesc mai mult decât să mă încrunt. Zâmbetul e vindecător. Ceea ce vă doresc și vouă.

Vă mulțumesc tuturor, în egală măsură!”.

Alte articole

One Thought to “Mesaj pentru suflet. Chef Adi Hădean își „dăruiește” ziua de naștere sportivilor de la Terra Kid Zalău”

  1. Anonim

    doar ca a gresit clubul,la terra kid nu prea mai sunt copii,copii(in jur de 60 marea majoritate sub 14 ani) sunt la SEIKO Zalau .nu cred ca la terra kid sunt mai mult de 3 din zalau,restul din Craiova si alte zone(cred ca 2 sub 18 ani).si apropo Club Sportiv SEIKO Zalău participa tot la competitiile de karate traditional

Leave a Comment