Majoretele de la Alegria concurează la Europene

Sălajul va fi reprezentat de către cadetele din trupa Alegria în cadrul celei de-a 16-a ediţii a Campionatului European de Majorete, ce va avea loc la Târgovişte, în perioada 11-14 septembrie 2014. Fetele cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani au reuşit această calificare după ce duminică, 1 iunie, s-au clasat pe poziţia a cincea la secţiunea majorete tradiţionale cu pom-poni la Concursul Naţional de Majorete ce a avut loc în 1 iunie, la Cluj-Napoca.
Patru echipe de majorete din judeţ au participat la concursul de la Cluj-Napoca, însă doar Alegria a reuşit calificarea. Junioarele de la True Colours s-au clasat pe locul al treilea la secţiunea cheerleading, cadetele de la Top Dance Jibou au încheiat competiţia pe poziţia a şaptea, la majorete tradiţionare cu pom-poni, în timp ce fetele de la CNS Silvania Zalău au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la majorete hobby (categorie inexistentă la Europene).
Ediţia din acest an a Concursului Naţional de Majorete a fost organizată de către Asociaţia de Majorete din România, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca, la Sala Sporturilor „Horia Demian”. În competiţie s-au înscris 55 de echipe din 14 judeţe.

Alte articole

Leave a Comment