Magazin Sălăjean – campionul aprecierilor pe Facebook, în Sălaj

Site-ul facebrands.ro, cel mai mare site care oferă servicii de monitorizare şi analiză a activităţii pe Facebook în România, afișează în timp real statistica privind numărul de utilizatori Facebook din România, implicit din județul Sălaj, precum şi topul paginilor oficiale atât într-un clasament general național cât şi pentru fiecare judeţ în parte.

Magazin Sălăjean se află de mai mult timp pe locul I în topul  paginilor oficiale de pe Facebook, din întreg județul Sălaj.

Cu un număr de aproape 23.500 de fani, număr aflat în creștere zi de zi, Magazin Sălăjean este singurul reprezentant al publicaţiilor scrise din judeţ prezent în acest top important. Facebrands oferă toturor utilizatorilor celei mai mari rețele de socializare din lume informații corecte, updatate zilnic și dovedite, evident prin statistici reale.

România are în prezent, potrivit facebrands.ro, 9.600.000 de  utilizatori, din care 73.600  sunt din judeţul Sălaj. Serviciile Facebrands.ro şi Facebrands PRO oferă o imagine completă asupra tuturor activităţilor de marketing şi comunicare prin intermediul Facebook în orice categorie sau industrie, majoritatea agenţiilor şi clienţilor folosindu–se de aceste rezultate.

 

 

Alte articole

2 Thoughts to “Magazin Sălăjean – campionul aprecierilor pe Facebook, în Sălaj”

  1. Aurelia

    Felicitari si la mai mare! Va citim cu placere si interes, din Canada! ❤?????

  2. Prof. Pop Vasile, Cluj Napoca

    Cel mai bun ziar din judet si printre cele mai bune din regiune. Felicitari redactiei, articole foarte bune, editoriale, informatii pertinente. Se simte calitatea! Va meritati locul.

Leave a Comment