La Zalău începe a IX-a ediție a Festivalului Județean de Teatru pentru Elevi

Sala „Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă al Județului (CCAJ) Sălaj va găzdui la acest final de săptămână în 25, 26 și 27 noiembrie, a IX-a ediție a Festivalului Județean de Teatru pentru Elevi.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Sălaj, CCAJ Sălaj și Inspectoratul Școlar Județean Sălaj. Potrivit organizatorilor, vineri – 25 noiembrie, începând cu ora 10, va avea loc secțiunea dedicată teatrului popular. Sâmbătă – 26 noiembrie, de la ora 9.30, se va desfășura secțiunea teatru dramatic pentru clasele V-VIII, iar duminică – 27 noiembrie, tot de la ora 9.30, va avea loc secțiunea teatru dramatic pentru elevi din colegii și licee. Juriile, formate din Ileana Grațiana Pop, Gabriel Boticaș, inspector școlar, prof. dr. Mădălina Ioana Rus – teatru popular; Alice Valeria Micu, prof. Ion Pițoiu – Dragomir, inspector școlar profesor Petru Ianc – teatru dramatic clasele V-VIII; Adrian Tăut, Ancuța Mărieș și inspector școlar prof. Marcel Lucaciu – teatru dramatic clasele IX-XII, vor acorda premii și mențiuni la fiecare secțiune. La fiecare secțiune, juriul poate decide redistribuirea premiilor și mențiunilor, în funcție de evoluțiile trupelor participante. La festival s-au înscris 22 de trupe de teatru din unități de învățământ din tot județul Sălaj, urmând să participe peste 200 de elevi și profesori.

One Thought to “La Zalău începe a IX-a ediție a Festivalului Județean de Teatru pentru Elevi”

  1. […] Sala „Porolissum” a Centrului de Cultură și Artă al Județului (CCAJ) Sălaj va găzdui la acest final de săptămână,  în 25, 26 și 27 noiembrie, a IX-a ediție a Citeste mai mult […]

Leave a Comment