Halucinant! Mai mulți sălăjeni cer pedeapsa cu moartea pentru rockeri

Chiar dacă la prima vedere pare o glumă proastă, ei bine, nu este. Peste 3.000 de oameni au semnat, la nivel național, din 2015 până în prezent, o petiție pentru a interzice rock-ul în România și, totodată, pentru a-i pedepsi cu moartea pe cei care ascultă acest gen muzical: “Vrem interzicerea muzicii rock în România și legalizarea pedepsei cu moartea pentru cei care promovează acest gen muzical.

Rock-ul promovează violența și satanismul, iar noi suntem o țară creștină. Din cauza acestui gen muzical au murit acei tineri din București.  MUZICA ROCK UCIDE ȘI VĂ ÎNDEPĂRTEAZĂ DE DUMNEZEU. Dacă vreți interzicerea rock-ului, vă rog mult să semnați această petiție”.

Cum era de așteptat, Capitala conduce în topul semnăturilor pentru eradicare acestui “flagel” numit rock. Pe locurile următoare sunt: Iași, Brăila, Suceava, Constanţa și Timişoara. Sunt și sălăjeni, 9 din Zalău și tot atâția din Jibou, care au semnat deja petiția care poate fi găsită pe https://www.petitieonline.com/vrem_interzicerea_rock-ului_in_romania.

Alte articole

2 Thoughts to “Halucinant! Mai mulți sălăjeni cer pedeapsa cu moartea pentru rockeri”

  1. Anonim

    Ziaristică de cont Facebook, care preia o prostovănie de pe site-ul petitieonline, unde poți face petiție și pentru mărirea p_lii.

  2. Anonim

    Amuzant! Ar trebui o petitie in care sa se ceara „moarte manelistilor” in felul acesta am scapa de 75% din populatia tarii, tigani si genul de romani tiganizati.

Leave a Comment