Distracție de neuitat la Balul Medicilor din Sălaj

Medicii sălăjeni s-au întâlnit la finalul săptămânii trecute la o nouă ediție a Balului Medicilor Sălaj. Este vorba despre cea de a IV-a ediție a Balul Medicilor care a vut loc sâmbătă – 1 februarie, într-un cadru deosebit și elegant la un restaurant din municipiu, la care au luat parte peste 200 de medici din întreg județul. Astfel, Balul Medicilor ediția 2020 a adus, din nou, împreună medicii sălăjeni din toate specialitățile și le-a oferit prilejul să socializeze, să se cunoască mai bine, fără să aibă pe umeri presiunea profesională și socială de zi cu zi. Pentru câteva ore ei au uitat de halatele albe și de stresul cotidian și s-au bucurat să fie din nou împreună la acest eveniment dedicat lor.

”Ca după orice vis frumos, te trezești cu o amintire plăcută. Noi, medicii din județul Sălaj, am rămas cu amintirea celei de-a lV-a ediții a Balului Medicilor, eveniment organizat de Colegiul Medicilor din Sălaj, împreună cu Colegiul Medicilor Stomatologi din Sălaj. Comparația cu visul nu este întâmplătoare. Mereu prinși în noianul activităților zilnice și în vârtejul obligațiilor profesionale, medicii uită uneori, că au nevoie și de relaționare cu alți medici. În acest scop a fost creat acest Bal al Medicilor, care ne face preț de câteva ore, sa pășim pe un tărâm de vis, în care sa uitam de gânduri, de boală și de ce nu, chiar și de birocrația excesivă. Așadar, medicii din Sălaj au avut parte de momente deosebite, în care s-au destins dansând și cântând. Desigur, medicii sunt oameni și să nu uităm, că lucrurile simple ne aduc aceeași bucurie tuturor. Deoarece și de această dată, feedbackul colegilor participanți a fost unul nesperat de bun, suntem mai hotărâți ca niciodată, să demarăm pregătirile celei de-a V-a ediții a Balului Medicilor. Ne simțim deja pregătiți să lansăm o nouă invitație la bal, tuturor colegilor. Vă mulțumim pentru participare și pentru ca suntem atât de uniți!”, a precizat medicul primar ORL Anamaria Matioc de la Spitalul Județean de Urgență Zalău, care alături de dr. Alexandru Csakvari, sunt promotorii acestui eveniment. Ideea organizării nui astfel de bal aparține celor două cadre medicale. În urmă cu patru ani, visul lor a devenit realitate care ”s-a transformat” în tradiție.

Alte articole

9 Thoughts to “Distracție de neuitat la Balul Medicilor din Sălaj”

 1. I.C.

  Ufff! Dacă nici oamenii cu șoală… În a doua fotografie, în afară de cel cu microfon, ceilalți își țin mîinile împreunate peste abdomen. Oare cine i-o fi învățat că așa-i elegant? Nu are doar semnificația de „poziție închisă” în limbajul corpului.

 2. Anonim

  Leprele psd au marit salariile medicilor de patru ori, sacrificand alte categorii sociale. Sa tot joci !

 3. ana

  Au chef de distractie dupa ce salarii au,nu au ei grija bolnavilor,nu i intereseaza .Sunt niste nerusinati care golesc banii destinati bolnavilor.Nu sunt bani pentru nimic ,pentru analiza,pentru un CT un RMN,ca s la ei in buzunar.Sa te tot distrezi.

 4. Anonim

  Foarte bine sa se distreze fiindca merita.La oftikktii astia ce vb de salariile medicilor, dc nu s-au facut si ei medici sa aibe salariii mai mari.

 5. 14:36

  Ba, obraznicule, asa zic si militarii si alte categorii privilegiate, lua-v-ar drequ. Lasa ca le-am dat-o in flit pasadailor si, mai urmeaza !

 6. Anonim

  Numai frustrati peste tot. Cand au nevoie la spital nu ezita ss se ” umileasca ” sa i consulte si sa i faca bine apoi cand se vad cu sacii in caruta striga hotii. Neam de ipocriti si jeguri.

  1. Eu

   Vorbesc acele persoane ce au trecut prin mâna lor,sin cauza unuia din Zalau era sa mor ,unu Cu nume de planta nu mai stiu exact cum il chema ,el era de gardă, frumos nu am ce sa spun de el ,doar săi dea Dumnezeu sa treaca si el prin ce am trecut eu in noaptea aceea

 7. Anonim

  Dak nu va plac medicii din spitalele romanesti apelati cu incredere reteua privata (acolo lucreaza aceeasi medici). Eu asa fac ! E drept imi si permit

 8. Ori la stat, ori la privat !

  Medicii de la stat racoleaza pacientii de la stat si-i dirijeaza la privat unde au al doilea job. In acest timp, leprele de politicieni anunta ca pacientii vor putea alege intre stat si privat. Pacientul care a cotizat la stat zeci si zeci de ani nu se va mai putea trata gratuit la stat, va trebui sa plateasca la privat, deoarece o parte din bani statului sunt bagati in cur la privati. Pe el nu l-a intrebat nimeni unde da mearga banul lui. Lua-v-ar drequ !

Leave a Comment