Curse de biciclete şi simulatoare, la „Zilele Siguranţei Rutiere Michelin”

O serie de jocuri educative distractive îi aşteaptă pe sălăjeni sâmbătă, 15 septembrie, când Michelin organizează cea de-a şaptea ediţie a evenimentului „Zilele Siguranţei Rutiere”. Manifestarea ce se va desfăşura pe Platoul de Marmură, în intervalul 9-18, va reuni întrega familie, copii, adolescenţi şi adulţi, demonstrând într-o manieră interactivă şi neconvenţională importanţa regulilor de siguranţă rutieră.

Ediţia din acest an integrează jocuri, concursuri şi activităţi interactive care vor ajuta participanţii de toate vârstele să înţeleagă regulile de bază ale siguranţei rutiere, se arată într-un comunicat de presă al companiei Michelin. Astfel, copiii vor putea lua parte la traseul de biciclete, o provocare distractivă pentru micii biciclişti cu vârste între 4-11 ani. Cei mai mici sunt aşteptaţi să se joace în nisip, să coloreze desene pe teme de siguranţă rutieră și să se plimbe cu mașinuțele. Pentru cei mari, organizatorii au pregătit un Simulator BMW M4, o mașină de curse originală ce a participat la circuitul DTM şi care va oferi o experiență intensă de circuit de curse, precum şi Simulatoarele Reflex şi Impact, create special pentru a testa spiritul de reacție și viteza și pentru a arăta participanților importanța folosirii centurii de siguranță atât pentru soferi, cât și pentru pasageri.

Alături de sălăjeni vor fi campionul de raliuri, Alex Filip, însoţit de mașina sa de curse, precum și campionul naţional de ciclism, Alex Ciocan, care va da startul traseului de biciclete.
Evenimentul « Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » de la Zalău este realizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, Poliţia Municipiului Zalău şi Primăria Municipiului Zalău.

Alte articole

One Thought to “Curse de biciclete şi simulatoare, la „Zilele Siguranţei Rutiere Michelin””

  1. Anonim

    Sa vă ia dracu cu mizeriile și porcăriile voastre. Ați blocat tot orașul iar, coloane claxoane nervi mâncați pebtru aberațiile voastre. Vedeți va de angajați și de mizeriile de salarii pe care le dați și terminați cu prostiile astea că enervați pe toată lumea la culme

Leave a Comment