Cum va fi vremea în Sălaj în perioada minivacanței de 1 Decembrie

Pentru a doua jumătate a acestei săptămâni, perioadă în care este și minivacanța de 1 Decembrie, meteorologii anunță vreme rece și ploi în intervale scurte de timp. Astfel, în Sălaj, doar vineri se vor putea vedea mai multe raze de soare printre nori, deoarece, joi, sâmbătă și duminică vremea va fi predominant înnorată, fiind posibile averse de ploaie.

În prima zi de minivacanță, mai precis joi, temperatura va atinge o valoare maximă de 7 grade Celsius, iar șansele de precipitații sunt de destul de mari. În următoarele zile, se vor înregistra următoarele valori: vineri, 1 decembrie, vor fi până la 4 grade Celsius, cu șanse mici de precipitaţii, sâmbătă, 4 grade Celsius și șanse de precipitații, iar în ultima zi de minivacanță, duminică, 3 decembrie, se vor înregistra până la 2 grade Celsius, cu cer predominant noros.

De reținut că, în intervalul de timp amintit, temperaturile nocturne nu vor depăși 0 grade Celsius, sâmbătă noaptea urmând să fie înregistrată și cea mai scăzută temperatură, și anume -3 grade Celsius.

 

Leave a Comment