Chef Machete lansează un nou proiect

Renumitul chef zălăuan Adrian Szucs a părăsit echipa restaurantului Glamour, pentru a se dedica unui proiect personal. Deschis mereu provocărilor, Machete, cum este cunoscut după participarea la celebrul show de televiziune „Chefi la cuţite”, vine cu o propunere inedită pentru gurmanzi şi amatorii de festivaluri şi călătorii. Astfel, celebrul bucătar sălăjean a investit 13.000 de euro într-o „bucătărie călătoare” şi diverse echipamente profesionale pentru gastronomie.

„Împreună cu colegii din Machete Team, voi călători prin ţară, cu o rulotă stradală, pe la diferite festivaluri, pentru a oferi clienţilor preparate care, în mod normal, pot fi comandate în restaurante”, ne-a declarat chef Szucs. De la salată de icre, pastă de peşte, midii, kebab şi cârnăciori la grill, la supa cremă de ciuperci, paella ori iahnie, cei interesaţi vor putea savura o serie de preparate delicioase şi preparate pe loc. „Din oferta noastră va lipsi mâncarea reîncălzită. Totul va fi proaspăt, făcut pe loc, chiar dacă asta presupune un timp ceva mai mare de aşteptare din partea cumpărătorilor”, a mai spus bucătarul.

Întrebat despre motivele care l-au determinat să renunţe după atâţia ani activitatea din restaurant, Machete a precizat că simţind că se plafonează, a căutat şi a găsit o nouă provocare. În funcţie de cum va fi primit noul său proiect, chef-ul ia în calcul pe viitor dezvoltarea afacerii, prin achiziţionarea de noi echipamente.
Evenimentul de lansare va avea loc în Zalău, peste aproximativ o lună, Adrian Szucs promiţând că, la timpul potrivit, va reveni cu amănunte.

Alte articole

Leave a Comment